دانلود آهنگ Belly Dancer (Bananza)

لینک دانلود آهنگ Belly Dancer (Bananza) را در این مطلب به شما ارائه می‌دهیم. برای دانلود آهنگ و آشنایی با متن آن در ادامه با ما همراه باشید.

این موزیک که اخیرا در تیک تاک به محبوبیت بالایی رسیده جذابیت زیادی برای کاربران دارد. برای جزئیات بیشتر تا پایان با ما همراه باشید.

لینک دانلود آهنگ Belly Dancer (Bananza)

پیش از دانلود آهنگ متن آهنگ را در ادامه ببینید:

Hey ladies, d op i dow ♫ Jus wa a see you ouch he g ou d ♫ Do ’ be shy gi l go Ba a za ♫ Shake ya body like a belly da ce ♫ Hey ladies, d op i dow ♫ Jus wa a see you ouch he g ou d ♫ Do ’ be shy gi l go Ba a za ♫ (Hey gi l) ♫ Shake ya body like a belly da ce ♫ Excuse me, beg you pa do gi l ♫ Do you have a y idea wha you s a i ’ gi l? ♫ You go me i gli g, come o me mi gli g ♫ S eppi ’ off, looki ’ boo ylicious a d ji gli g ♫ Whe you walk, I see you baby gi l ♫ Whe you alk, I believe i baby gi l ♫ I like ha , hick-pe i e ’ p e y ♫ Li le ouch is a di y ♫ Love o wo k he ki y like pu , she loves o s i i up pu ♫ I ca hea he pu i g up ♫ ‘Cause she? s he ype ha ’ll ge a ousy of ♫ Ge you exci ed a d call he boyf ie d up ♫ (Oh o) ♫ Wha ’s he pla wi hou he pla B ♫ We ca mee up a he hu e house fo he TV ♫ So s a d by like a … pass ♫ While I wa ch his beau iful ha g shake ha ♫ Hey ladies, d op i dow ♫ Jus wa a see you ouch he g ou d ♫

دانلود آهنگ مال خودم باش از امیر قمی با لینک مستقیم

بیشتر بخوانید:

نظر شما در خصوص دانلود آهنگ Belly Dancer (Bananza) چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با اسپورتیم در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *